BEXEL Manager
De openBIM oplossing voor BIM- en projectcoördinatie


Alles in 1 projectmanagement software

BEXEL Manager is de betaalbare ‘alles-in-1’ BIM projectmanagement oplossing voor kleine maar ook bouwprojecten. BEXEL Manager helpt u om tot betere BIM modellen te komen gericht om uw projectuitvoering te coördineren en bezittingen onderhouden.

Beter BIM

De 3D BIM data coördinatie functies van BEXEL Engineer en BEXEL Manager zijn inzetbaar voor model checking zoals clashcontroles en het beheren van de (IFC) data integriteit: BIM data kan geanalyseerd worden, maar ook aangepast of verrijkt worden! Het kunnen classificeren van elementen geeft een krachtig fundament voor geautomatiseerd plannen en begroten op basis van recepten.


Slimmer
Plannen

4D plannen met BEXEL Manager kan door slim methodisch plannen in combinatie met normtijden recepten. Zo geeft BEXEL snel inzicht in mogelijke uitvoeringsscenario’s van uw projecten. Planningsrecepten kunnen direct hergebruikt worden bij volgende projecten.

Automatisch
begroten

5D kosten met BEXEL Manager worden berekend op basis van kosten recepten en BIM data. Begroten en calculeren met BIM was nog nooit zo snel, betrouwbaar en toegankelijk.

Portfolio
management

Meerjarige cyclische onderhoudsplanningen (6D) met BEXEL Facility Management maken het beheer van uw bezit eenvoudig en inzichtelijk: slim documentmanagement koppelt instructies, garantiebewijzen en foto’s aan 3D elementen.

Cloud
oplossingen

In de online CDE (common data environment) oplossing van BEXEL worden al uw lopende projecten en bezittingen gedeeld met relevante stakeholders. U kunt uw eigen data systemen koppelen, maar ook direct met betekenisvolle dashboards visualisaties en de interactieve BIM viewer alle gegevens bevragen en presenteren.


Waarom BEXEL Manager?

Cadvisual Benelux BV is de officiele Reselling Partner voor BEXEL Manager software in Nederland en België. Vanuit onze praktijkervaringen en vragen uit de markt hebben wij gekozen voor deze slimme en betaalbare “alles in 1” BIM software oplossing.

We delen de openBIM strategie van BuildingSMART en daarom zien we dat deze software goed aansluit bij bedrijven en projecten die meer uit hun openBIM willen halen, bijvoorbeeld bij conceptuele bouwers, hoogbouw projecten, prefab bouwers, vastgoedbeheerders die over BIM modellen van hun bezit beschikken. Bexel Consulting en Cadvisual ontwikkelen samen kennis over BIM processen en innovaties zoals de inzet van lokale BIM standaarden en project dashboards.

Wij leggen je graag uit hoe BEXEL Manager een passende oplossing kan zijn voor jullie organisatie.