Cadvisual is Bentley Channel Partner
en leverancier van SYNCHRO 4D, OpenRoads, MicroStation, ProjectWise en LumenRT


SYNCHRO bouwmanagement software

Veilig werken en toch binnen budget en planning blijven zijn belangrijke criteria bij het plannen en beheersen van bouwprojecten. SYNCHRO 4D software houdt je hele bouwteam goed en tijdig geïnformeerd en daarmee

  • kun je de planning van het bouwproces vroegtijdig analyseren en bijsturen
  • kan personeel, materieel en materiaal efficiënter in gepland worden
  • kan de voortgang en kwaliteit van een project bewaakt worden
  • biedt het je realistische communicatie van het bouwproces middels animaties

Inzetbaarheid SYNCHRO 4D Software

SYNCHRO 4D Software wordt ingezet in infra-, civiel-, GWW- en rail projecten, alsook grootschalige utilitaire bouwprojecten. De kracht van SYNCHRO is dat het een planning combineert met 3D CAD of BIM-modellen van verschillende disciplines of marktsegmenten.


SYNCHRO 4D

4D planningssoftware voor de bouw
SYNCHRO 4D is een 4D-plannings- en simulatietoepassing voor bouwprojecten en maakt digitaal verbeterde bouwplanning en -uitvoering mogelijk.

SYNCHRO FIELD

De slimme bouw coördinatie app
SYNCHRO Field is mobiele projectmanagement software waarmee je informatie over de werklocatie kunt openen, vastleggen en communiceren, ook als u offline bent.

SYNCHRO COST

Kostenbeheersing en contractmanagement
Bewaak via de webportaal de budgetten, betaalstaten en meer- en minderwerken van projecten inclusief de visualisatie van de modellen.

SYNCHRO CONTROL

Webportaal voor projectbeheer
SYNCHRO Control is een webgebaseerde projectmanagement tool waarmee je bouwgegevens op één plek kunt openen, beheren, samenwerken en analyseren. Je kunt andere projectdeelnemers uitnodigen om mee te kijken met de planning, documenten en contracten en dashboards.

SYNCHRO PERFORM

Bewaak projectprestaties
Blijf realtime op de hoogte van de projectontwikkelingen met betekenisvolle dashboards over voortgang, kosten en algemene projectrapportages. Volg de tijdregistraties, uitgaven en optimaliseer de inzet van personeel en materieel en maak betere besluiten om de productiviteit te verbeteren.


Waarom SYNCHRO?

Cadvisual is al sinds de oprichting van SYNCHRO in 2007 de exclusieve reseller voor Nederland en België; Sinds de overname van Synchro Software Ltd door Bentley Systems in 2018 is Cadvisual de Bentley Systems Channel Partner voor SYNCHRO. Ook is Cadvisual erkend trainer van SYNCHRO software via het Bentley Training Institute. Vanuit onze kantoor met goede trainingsfaciliteiten bieden wij trainingen en ondersteuning bij de implementatie van SYNCHRO software aan.


Nieuw bij Cadvisual: Bentley Open Roads, MicroStation, ProjectWise en LumenRT

Cadvisual heeft al veel Nederlandse topbedrijven van SYNCHRO 4D software mogen voorzien en vanuit die oplossing zien we een toenemende behoefte voor uitvoeringsgereed 3D modelleren van infrastructurele werken zodat het bouwproces er beter mee ondersteund kan worden.

Als Bentley Channel Partner heeft Cadvisual daarom ook OpenRoads, MicroStation, ProjectWise en LumenRT in het software assortiment opgenomen. Hiermee willen we een betere afstemming tussen 3D ontwerpen en 4D uitvoeringscoördinatie mogelijk maken. De toepassingsmogelijkheden van de software staan vermeld in de brochures die je vind op onze downloadpagina . Meer weten? Mail dan met Bentley@Cadvisual.com.