Marktonderzoek: datagestuurd samenwerken

Mijn naam is Jesper Wijnen en ik ben student bij Summa International Business Studies. Deze enquete is onderdeel van de onderzoeksstage die ik doe bij Cadvisual Benelux BV. Cadvisual levert advies over Open BIM in bouw processen en assetmanagement en is tevens reseller van software voor 3D, 4D, 5D en 6D toepassingen. Hoewel deze thema’s in het onderzoek voorkomen, is mijn doelstelling om dit onderzoek onafhankelijk van software leveranciers te verrichten.

Met dit onderzoek wil ik inventariseren waar de kansen en aandachtsgebieden liggen om datagestuurde ketensamenwerking te versnellen. Door de anonieme resultaten van dit onderzoek terug te delen hoop ik de deelnemers anoniem of individueel inzicht te kunnen bieden waar ze staan en waar de kansen liggen.

Cadvisual waardeert je deelname aan dit onderzoek. Als bedankje kun je kans maken op een GRATIS jaar licentie BEXEL Manager Lite, volwaardige integrale open BIM software voor 3D, 4D en 5D (ter waarde van € 480,– excl. BTW) Vul hiervoor aan het einde van de enquete je E-mail adres in!

Vanaf 12 juli 2021 zullen de resultaten van het onderzoek hier zichtbaar worden.

Grotere weergave van het formulier kan via deze link